STELLA 'S STUDIO
 

Diensten

Basis studio

Stella’s heeft 5 studio’s van elk 24 m2 en een van 30m2. Alle ruimtes zijn verwarmd en voorzien van ventilatie en apparatuur. Er is een basis inrichting voorzien in elke studio. Er is naast een vaste zang installatie een drumkit, Bass en gitaar versterker aanwezig. Eventuele additionele apparatuur zal na behoefte kunnen worden aangevuld.


Marketing

Kan je band wel een verfrissende nieuwe huisstijl gebruiken? Een professioneel logo ontwerp of een volledige huisstijl schept vertrouwen in je band. Je logo en huisstijl bepalen voor een groot deel het gezicht van je band. Stella's ontwerpt in een paar dagen met veel plezier een logo en huisstijl waar je trots op mag zijn en waarmee je een verpletterende eerste indruk maakt! Stella's regelt het voor je! 

(Deze service is uitsluitend beschikbaar voor de gebruikers van Stella's Studio's) 

  • RECTIFIRE logo_vector
  • logo_stellas
  • Twitter Profile
  • Linkeidn Profile


 

Recording

Alle coole dingen waar een muzikant van droomt is te vinden in deze geweldige studio. Welkom in het rijk van de beste Vintage en hypermoderne opname apparatuur. 

Onder de professionele leiding van Eduard Bopp biedt Stella’s Studio artiesten, instrumentalisten, bands en overige muzikale acts en ensembles de mogelijkheid om in een ontspannen en creatieve sfeer te werken aan het opnemen van onder meer eigen werk, demo’s, orkestbanden en YouTube-tracks. 

Er veranderde veel toen computers goed genoeg waren om mee op te nemen, maar zijn liefde voor vintage apparatuur en tape bleef. Een perfecte combinatie die past in ieders verlanglijstje zoals de MCI JH24 Analog 24 track machine, de MCI JH110 2-track mastering machine, Sony DRE2000 reverb's, vintage Soundcraft Series 2400 bureau's, SPL/Focusrite voorversterkers, Eventide Harmonizers, en TC systeem 6000+ 5000 effecten. De verbazingwekkende converters van Apogee en vele andere goodies. Dat in combinatie met een hoop ervaring en vintage trucs ben je nu welkom in het rijk van de beste vintage en moderne opnameapparatuur. Klik hier voor een uitgebreide lijst van studio gear. 


Ben je geïnteresseerd in het maken van een professionele opname.........demo? Neem dan contact op met Eduard Bopp. Mobiel 0628683040 of mail bopp62@gmail.com

               


Lessen

Gitaarles: http://www.markvergoossen.nl/

Drumles: https://www.drums4fanatics.nl/